Petrece timpul cu cei dragi, iar curățenia las-o pe seama altcuiva! Ce zici de un abonament pentru curățenie?

Petrece timpul cu cei dragi, iar curățenia las-o pe seama altcuiva!  Ce zici de un abonament pentru curățenie?

Timpul este cea mai scumpă resursă pe care o are omul, căci nu poate fi recuperat nici cu toți banii din lume. De aia, mai ales în lumea modernă, este importantă fiecare clipă petrecută cu familia. Dar părinții de azi sunt tot mai ocupați, tot mai mult timp dedică serviciului și grijilor gospodărești. Dar ce-ar fi să scăpați măcar de grija curățeniei din casă? Ce-ar fi să dedicați cele câteva ore cheltuite pentru a face casa lună comunicării cu familia și ieșirii în oraș cu copiii? Sau și mai bine, nu vă consumați timpul personal pentru curățenia generală, ci pur și simplu comandați acest serviciu la Octopus - Your Cleaning Company.

 Tipurile de servicii de curățenie pe care le oferă compania Octopus:

- Spălarea și dezinfectarea bucătăriei: toate depunerile de ulei și de grăsimi vor fi înlăturate;

- Spălarea geamurilor - din exterior, interior și pervazurile;

- Spălarea și dezinfectarea grupurilor sanitare: înlăturarea depunerilor de calcar și dezinfectare;

- Ștergerea oglinzilor și a mobilierului de baie cu soluții speciale;

- Înlăturarea prafului de pe mobilier cu soluții pe bază de enzime, ce nu dăunează stratului superior;

- Aspirarea întregii suprafețe de gresie, parchet, mochetă, linoleum.

Compania are personal calificat și pune cel mai mare accent anume pe calitatea serviciilor prestate. Astfel, sunt oferite 2 tipuri de curățenie: de întreținere și generală. Serviciul de curățenie de întreținere costă 450 de lei , iar cel de curățenie generală -  750 de lei (indiferent de volumul de lucru).  Dar dacă nu dorești să dedici deloc din timpul tău pentru curățenie, poți alege abonamentul săptămânal sau lunar și beneficiezi și de o reducere de 10%. Astfel garantat vei avea parte de o curățenie impecabilă a locuinței, ceea ce asigură o păstrare mai bună a curățeniei la general și un confort mai mare fără griji în propria casă, dar și o păstrare mai bună a mobilierului și a pardoselii.

Compania Octopus mai are și oferte adiționale, astfel că pe lângă curățenia în locuințe, puteți solicita și serviciul de spălare și călcare a rufelor.

Pe pagina octopus.md puteți lăsa o solicitare online pentru serviciul de curățare. Vitoria Putina, fondatoarea companiei de curățenie Octopus, ne-a spus că solicitarea trebui lăsată cu 2-3 zile în prealabil de la data dorită. Curățenia de întreținere durează în medie 4 ore, iar cea generală – 8 ore. Persoana care prestează serviciul folosește produsele de curățare oferite de companie, care sunt și de o calitate înaltă. Astfel, pe lângă faptul că nu consumați propriul timp pentru a face curat, mai și economisiți pe detergenți și produse dezinfectante.

Pe pagina de internet octopus.md și pe canalul de YouTube Octopus Cleaning puteți vedea video cum are loc curățarea unei bucătării spre exemplu:

 

Detalii găsiți pe pagina de Facebook a companiei și la telefon 0790 88 282.

Adaugă comentariu