Prinde cele mai fierbinți reduceri pascale de la Chicco

Prinde cele mai fierbinți reduceri pascale de la Chicco

Toată luna aprilie în Farmacia Familiei găsiți promoții fierbinți pentru mămici cu pici, cât și pentru graviduțe.

 

Detergentul Chicco este special conceput pentru a curăța hăinuțele copiilor. Datorită formulei sale (conține aloe vera), înlătură în mod eficient petele și mirosurile, lăsând hainele curate și delicat parfumate.

Hipoalergenic - formula sa minimalizează riscul apariției alergiilor (testat în condiții de utilizare normală), nu conține coloranți, testat dermatologic pentru pielea sensibilă. Număr standard de spălări: 27.

 

Balsam de rufe Chicco, superconcentrat, 750 ml

Orice articol al copilului dumneavoastră va deveni plăcut la atingere cu balsamul de rufe CHICCO, fără a irita pielea sensibilă a acestuia. Aditivii naturali parfumează ușor fără a deteriora culorile sau țesătura materialului.

Este testat dermatologic, antistatic și biodegradabil. Balsamul poate fi folosit atât nediluat, cât și diluat cu apă. Dintr-un litru de balsam superconcentrat se pot constitui 4 litri de soluție.

 

Suzetele Chicco  Physio sunt create pe baza principiilor ortodontice având o formă nouă și perfect adaptată.

Suzetele Ortodontice Chicco au o forma lată, plată, concavă și sunt foarte moi, ceea ce le permite să se adapteze formei gurii și stimulează corect mișcările sale. Permite ca presiunea exercitată de limbă să fie corect distribuită pe bolta palatină permițând dezvoltarea sa corectă în timp ce satisface instinctul natural de sucțiune. Este realizată din cauciuc natural testat clinic și in vitro. Din componența lui au fost înlăturate toate substanțele alergene și artificiale.

 

Kit aspirator nazal Chicco PhysioClean

Este un dispozitiv ușor de utilizat, foarte sigur și oferă mamei o soluție rapidă pentru a nu ține nasul bebelușului înfundat și pentru a-i permite să aibă o respirație ușoară (sterilizare la rece).

Chicco aspirator nazal tip pompiță 

Aspiratorul nazal oferă soluția imediată de a eliberă căile respiratorii ale bebelușului pentru ca acesta să respire corect, să se hrănească și să doarmă liniștit. Forma ergonomică a aspiratorului și capul pentru aspirație, fabricate din materiale moi și flexibile, se potrivesc perfect năsucului sensibil al bebelușului.

Rezervă Chicco PhysioClean pentru aspirator nazal, 10buc.

Caracteristic: Ambalate individual, pentru o igienă corespunzătoare. Confecționate din silicon cu textură moale, catifelată. Concepute a se adapta perfect nărilor bebelușilor. Setul conține 10 rezerve pentru aspiratorul nazal Chicco.

Soluție nazală sterilă Chicco PhysioClean, 2mlx10buc

Reprezintă un ajutor important în ceea ce privește efectuarea zilnică a igienei nasului și ochilor copilului.

Acționează la nivelul mucozităților, facilitând eliminarea acestora cu ușurință, chiar și atunci când acestea sunt în exces. Curăță și protejează mucoasele nazale, în special în condițiile unui mediu care favorizează uscarea acestora, ușurând respirația copilului în timpul alăptării/hrănirii sau atunci când doarme. Poate fi utilizat și pentru igiena externă a ochilor copilului sau în terapia cu aerosoli. Nu conține conservanți.

  

Centura reglabilă Chicco pentru perioada post-natală

Centura reglabilă pentru perioada post-natala ajută abdomenul să revină la forma inițială. Material respirabil căptușit cu bumbac, confortabil și ușor de ajustat datorită sistemului de fixare VELCRO.

Adaugă comentariu

Închide