Salon de frumusețe exclusiv pentru fetițe cochete la Chișinău

Salon de frumusețe exclusiv pentru fetițe cochete la Chișinău

Încă de mici majoritatea fetițelor au tendința să devină mici fashioniste sau își imită mamele și surorile, încercând să se îmbrace ca ele sau să folosească trusa lor de machiaj. Pentru a satisface dorințele micilor prințese la Chișinău a fost deschis primul salon distractiv pentru domnițe.

La Glamour Girls, în mod interesant fetițele primesc proceduri de frumusețe cu ajutorul produselor și materialelor absolut inofensive pentru micuți. Acolo pot beneficia de: coafură stilată, manichiură aromată, pedichiură colorată, machiaj sclipitor sau mască dulce.

 

Mai mult decât atât, salonul Glamour Girls este locul perfect pentru a sărbători zile de naștere, petreceri tematice, evenimente speciale sau, pur și simplu, pentru a petrece timpul util și plăcut în compania prietenilor.

Și dacă fetițele sunt înnebunite de lumea fashion, după ce se fac „frumoase”, acestea au oportunitatea de a defila pe un adevărat podium pentru micile modele. Acolo vor exersa ținuta corectă, mersul și prezența scenică, vor inventa diferite poziții, vor face fotografii și ulterior le vor prezenta publicului sau celor dragi.

 

 

Vizitând salonul Glamour Girls, copiii vor avea posibilitatea nu doar să se distreze, dar și să învețe multe lucruri utile. Accentul se pune pe dezvoltarea gustului estetic, comunicarea în grup, formarea unor idei corecte referitor la aspectul fizic, promovarea abilităților proprii etc..

O zi petrecută în împărăția roz „Glamour Girls” cu siguranță va rămâne în amintirea copiilor pentru o perioada îndelungată!

Pentru mai multe detalii și informații îi puteți găsi AICI sau suna la numărul de telefon: 0690 04 575.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide