Locul perfect pentru a distra copiii și pentru a organiza cele mai memorabile petreceri private

Locul perfect pentru a distra copiii și pentru a organiza cele mai memorabile petreceri private

Majoritatea copiilor au un interes aparte față de bucătărie și prepararea bucatelor, aceștia sunt mereu pregătiți să devină un mic ajutor de bucătar. Anume gătitul este una dintre cele mai practice abilităţi pe care copilul le învață cu plăcere de la adulți.

De cele mai multe ori copiii devin mai încrezători în forţele proprii atunci când învaţă lucruri noi şi văd rezultatele muncii lor, iar prepararea bucatelor are beneficii majore asupra acestor calități. Pornind de la aportul major pe care îl are gătitul la dezvoltarea copilului, complexul Diamant de Lux organizează ateliere culinare pentru copii.

 

În cadrul atelierelor, copiii sunt însoțiți de bucătari profesioniști care îi ajută să pregătească biscuiți, prăjituri, plăcinte, pizza etc.. Pe lângă procesul de preparare a bucatelor, specialiștii îi învață pe copii cât de important este să urmeze instrucţiunile, să cunoască multe dintre ingrediente şi să respecte cantităţile din reţetă. De asemenea, copii conștientizează cât de mult contează să fie atenţi la detalii, dar şi ce se întâmplă când fac greșeli.

 

Complexul „Diamant de Lux” pune la dispoziția vizitatorilor un restaurant care poate găzdui diverse tipuri de ceremonii datorită sălilor elegant amenajate și dotate cu toate cele necesare pentru un eveniment reușit, dar și un hotel pentru persoanele care doresc să se bucure mai multe zile de o priveliște nemaipomenită în sânul naturii.

Sălile restaurantului au o capacitate maximă de 140 de persoane și pot găzdui diferite tipuri de petreceri, cum ar fi: corporative, nunți, cumătrii, zile de naștere, petreceri pentru copii sau alte evenimente private.

ComplexulDiamant de Lux” se află la doar 15 minute distanță de Chișinău, în localitatea Suruceni, departe de aglomerația capitalei pentru ca vizitatorii să se bucure de liniștea locurilor pitorești din imediata apropiere.

 

Bucătarii din cadrul complexului oferă vizitatorilor gustoșenii din bucătăria europeană și cea națională, mereu pregătite din ingrediente proaspete. Serviciul de deservire este organizat la cel mai înalt nivel, iar clienților permanenți ai restaurantului li se oferă carduri de reducere.

 

Oaspeții se pot bucura de o terasă în aer liber în curtea complexului, în timp ce copiii se pot distra într-o cameră special amenajată, unde au la dispoziție o mulțime de jucării și pătuțuri comode pentru a se putea odihni în liniște. Fiecare cameră este dotată cu camere de supraveghere, iar la necesitate, copiii pot fi însoțiți de o bonă.

 

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a complexului Diamant de Lux pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii și maturi. Mai multe detalii despre complexul „Diamant de Lux” puteți obține la numărul de telefon 0682-888-44.

Sursa foto: facebook.com; virtualtur.md

Adaugă comentariu

Închide