Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Oful unei mame: Nu năuciți copiii și părinții cu orele astea online!

Oful unei mame: Nu năuciți copiii și părinții cu orele astea online!

Din cauza carantinei impuse de necesitatea de a stopa răspândirea infecției cu coronavirus de tip nou copiii sunt nevoiți să facă ore și diverse însărcinări online. Însă acest lucru îi nemulțumește pe unii părinți care declară că deja își ies din minți la cât e de greu de organizat totul. O mămică și-a scris oful în grupul „Părinți solidari” în speranța să fie auzită și de autorități. Totuși părerile părinților s-au împărțit.

Vedeți mai jos ce a scris mămica:

„...am un of pe care vreau să-l împart cu voi și poate cu cei de la Ministerul Învățământului. De câteva zile s-au început a înmulți și a promova (nu știu cum să le zic corect) lectiile online + viber. Serios?!
Voi v-ați gândit bine?! Noi avem 3 copii, 2 școlari și 1 preșcolar. Școlarii sunt la tata în viber clasa 3 și clasa 5, preșcolar grădinița - la mama. Azi 24.03.2020 noi am crezut că înebunim. Din clasa 5 s-au format alte 5 grupe noi - matematica, engleza, româna... și peste tot erau teme teme teme...

Clasa 3: grup părinți - teme, grup profesor - teme, grup online - transmitere teme...
grădinița grup - poezii + teme și mesaje cu părinți exemplari care tot îndeplinesc...

Viber părinte copil care din cauza pandemiei este la bunica la 150 km de oraș fiindcă părinții au rămas în oraș să mai facă niște bani cât mai este posibil!

Păi întrebarea mea este - voi vă dați seama cei de la Minister cum e posibil cu 1 tel. mobil sau chiar 2 să reușești să răspunzi la toți profesorii până la o anumită oră?! Alooo lume! Dă-o dracului de teme la cât de greu ne vine acum. S-a termina carantina, vor merge în iunie la școală, și iulie dacă e nevoie, dar nu năuciți copiii și părinții cu orele astea online!”

Părinții care au comentat s-au împărțit în 2 tabere, unii afirmă că e bine că li se dau ore online deoarece astfel copiii mai au ocupație și nu stau toată ziua în telefon sau la televizor. Acești părinți spuneau că se descurcă. Dar alții au subliniat că se descurcă cei cu câte un copil sau 2 copii, iar cei cu câte 3-4 se confruntă cu mari dificultăți. Totodată, și profesorii au menționat că dacă părinților le pare greu cu 3 copii, atunci să-și imagineze cum e să lucrezi online cu câteva zeci de copii și cu câteva clase.

 

 

Share:

Articole recomandate