Metode inedite pentru dezvoltarea inteligenței la copii

Metode inedite pentru dezvoltarea inteligenței la copii

Fie că au loc la școală sau acasă, alături de familie sau într-un centru specializat, activitățile educative îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte abilitățile necesare pentru viitor. Însă, fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, iar ocupațiile trebuie alese de părinți în funcție de preferințele copilului. Noi vă propunem să optați pentru un centru care oferă o gamă largă de activități educative pentru copii, care îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte inteligența prin metode interesante.

Centrul de creație tehnică pentru copii și adolescenți „Politehnic” este unul dintre cele mai îndrăgite locuri de petrecere a timpului liber pentru copii. Acest lucru se datorează numeroaselor activități de care se pot bucura copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani.

 

La ora actuală, activitățile sunt structurate în 3 direcții  generale:

  • Cercuri de modelare tehnică începătoare;
  • Cercuri de arte plastice: pictură, sculptură - ceramică, foto-cinema, arte decorative, design vestimentar;
  • Cercuri tehnico-aplicative: informatică, aeromodele, rachetomodele, automodele, prelucrare artistică a lemnului, motociclism.

Centrul de creație tehnică pentru copii și adolescenți  „Politehnic” a câștigat în timp o reputație remarcabilă datorită rezultatelor obținute la concursuri internaționale, cum ar fi: „Spațiul cosmic în viziunea copiilor” organizat de The Space Foundation, SUA și „ECO-Friendly” organizat de Centrul Educativ Social Economic și Francofon și Oficiul Național al Viei și Vinului.

De asemenea, copiii din cadrul centrului au participat la un șir de concursuri de creație desfășurate la Iași, Cluj-Napoca, Sântana de Mureș, Prahova, Timișoara și Bacău, Cernăuți și Odessa.

De aproape jumătate de veac, Centrul de creație tehnică pentru copii și adolescenți  „Politehnic” își scrie istoria cu noblețe și profesionalism. Constituit ca Centru pentru organizarea diferitor manifestări de înaltă ținută atât pe plan intern (competiții la modelism, concursuri de desen și de creație)  cât și internațional (Motocrosul tradițional de primăvară).

În fiecare an, centrul așteaptă copiii la activități cu caracter opțional, vocațional și aptitudinal. O fac din pasiune și cu bucurie, iar acestea se reflectă, firesc, în rezultatele pe care le au.  

 Urmăriți pagina de Facebook a Centrului de creație tehnică pentru copii și adolescenți  „Politehnic” pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii și adolescenți. Iar mai multe detalii despre Centru puteți obține la numărul de telefon 022 270063.

 

Adaugă comentariu

Închide