Creșterea și dezvoltarea copilului trebuie să fie distractivă!

Creșterea și dezvoltarea copilului trebuie să fie distractivă!

În calitate de părinți, știm cu toții că distracția este foarte importantă și necesară pentru ca copiii să crească fericiți, însă viața de familie de zi cu zi vine mereu cu multe provocări. Dimineața grăbită, jonglarea cu temele, convingerea copiilor să-și aranjeze camera, spălatul dinților și mersul la somn sunt doar câteva din activitățile zilnice. Până la sfârșitul zilei devenim atât de epuizați încât pierdem din vedere distracția.

Totuși, cum să construim o rutină plăcută pentru toții membrii familiei?

E simplu! Copii împreună cu părinții trebuie să facă ceea ce iubesc cel mai mult. Ei trebuie să zâmbească, să alerge, să se joace, să-și imagineze și să petreacă cât mai mult timp împreună! Și cu cât mai des fac aceste lucruri în fiecare zi, cu atât mai bine!

 

Aici e momentul să îți facem cunoștință cu iepurașul Quickie! În fiecare dimineață, anume el îl va însoți pe copilul tău într-o nouă aventură. El va veni pe o perioadă de patru săptămâni cu idei noi de distracție. Acesta însă nu vine de unul singur în căsuța copiilor, ci cu multe cadouri și o băutură delicioasă de cacao instant Nesquik – o combinație unică de vitamine și minerale ce completează bunătatea naturală a laptelui (fier, zinc, vitamina D, vitamina B1 și vitamina C). Nesquik oferă copilului tău cele mai importante vitamine, macro- şi microelemente, necesare pentru creşterea şi dezvoltarea lui armonioasă.

 

Deci, să începem prin a face în fiecare dimineață DISTRACȚIE. Să transformăm micul dejun în ceva mai plăcut. De la paharul plictisitor de lapte pe care trebuie să îl aibă în fiecare zi, până la deliciosul pahar de Nesquik pe care abia așteaptă să îl bea. Această băutură hrănitoare se pregătește rapid și le permite părinților să-și răsfețe copiii într-un mod gustos în fiecare dimineață! De asemenea, iepurașul Quickie vă va propune o serie de idei inedite pentru pregătirea micului dejun. Iar voi le veți putea pune în aplicare pentru a ridica dispoziția copiilor de dimineață.

 

Știm cu toții că pentru a crește fericiți și sănătoși copiii trebuie să aibă nopți lungi de somn. Desigur! Dar există un alt adevăr de care uităm prea des: pentru a fi fericiți și sănătoși, copiii trebuie, de asemenea, să se distreze.

Din acest motiv, iepurașul Quickie vă va propune să organizați multe activități creative și vă va încuraja să petreceți timpul împreună – momente de preț, care vor crea amintiri frumoase!

 

Ai nevoie doar de puțină scânteie pentru a începe distracția. Dar odată ce se întâmplă, nu mai este nimic capabil să-l oprească! Îți pregătim multe surprize cu iepurașul Quickie! Alături de revista Odoraș, iepurașul va organiza o serie de concursuri pentru tine și copilul tău, e nevoie doar de dorință și imaginație! Fii pe fază!

Atenție! A fost lansat primul concurs AICI!

Adaugă comentariu

Închide