Acerumen

O descoperire șocantă: O mamă și-a ținut fiica în dulap timp de 6 luni, în speranța că va muri

O descoperire șocantă: O mamă și-a ținut fiica în dulap timp de 6 luni, în speranța că va muri

În orașul Karpinsk (Rusia) o fetiță a fost descoperită accidental într-un dulap. În vârstă de 37 de ani, Yulia Zykova și-a invitat prietenii acasă pentru a sărbători ziua de naștere a feciorului. La un moment dat, una dintre femeile invitate a auzit un copil plângând, aceasta a intrat într-o cameră și când a deschis garderoba a descoperit o fetiță într-o geantă. Medicii și poliția au fost informați abia a doua zi după descoperire.

„Yulia a fost însărcinată, iar după ne-a anunțat că copilul a murit”, susține o prietenă.

Faptul că Zykova a născut un al treilea copil, nimeni nu știa decât copiii ei mai mari. Femeia nu a mers la medici și nici nu a întocmit actele. Fiul de 13 ani a hrănit în secret copilul și i-a dat apă. În același timp, băiatul a tăcut în public, dar sora lui de trei ani le-a spus educatorilor că au acasă o păpușă vie pe nume Polina. Nimeni din adulți nu a luat în serios aceste afirmații.

Fetița descoperită a fost internată într-un spital din orașul vecin Krasnoturyinsk, Karpinsk. Mai târziu, medicii au decis să o transporte la Ekaterinburg cu un avion medical. Fetița este foarte slăbită, starea ei este considerată gravă. Copilului i s-a pus diagnosticul de malnutriție de gradul III și se suspectează alte boli grave.

Un dosar penal a fost deschis împotriva Yuliei în temeiul articolelor privind tortura și neîndeplinirea obligațiilor de creștere a unui copil. Potrivit poliției și procurorilor, ea a născut o fetiță în aprilie 2020. Femeia nu a fost înregistrată în timpul sarcinii și nici nu a mers să nască în spital. Acasă nu au fost găsite alimente pentru bebeluși sau alte lucruri pentru copii mici.

Yulia este economist și lucrează într-o companie privată. Aceasta este divorțată și mai are doi copii - un fiu de 13 ani și o fiică de 3 ani.

Yulia nu a reușit încă să explice în mod clar de ce a făcut acest lucru cu un copil nou-născut. Femeia a fost trimisă la un spital de psihiatrie pentru examinare. Poliția ia în calcul versiunea conform căreia femeia a avut depresie postpartum sau că este lăsată singură cu trei copii.

Sursa: ntv.ru/ Новости Четвертого канала

Adaugă comentariu