Acerumen

Cât te costă să găseşti un nume unic în lume pentru bebeluşul tău

Cât te costă să găseşti un nume unic în lume pentru bebeluşul tău

Un nou serviciu în lume te poate ajuta să îi găsești copilului tău un nume unic. Este vorba de 13 specialiști în creație, patru istorici, 12 traducători și doi avocați specializați în mărci, care înregistrează numele, potrivit adevarul.ro

Te întrebi cât costă acest serviciu? Este vorba de 28.000 de euro.

„Cunoaştem familiile şi facem o documentare a culturii lor. Le verificăm dorinţele şi gusturile, dar ei se află la putere, aşa că le prezentăm mai întâi o listă de 15-20 de nume bazate pe preferinţele lor, după care ne întoarcem cu o nouă listă cu 15 nume. Ne asigurăm că prenumele noastre se pronunţă uşor şi se potrivesc cu numele de familie. La final rămânem cu cinci nume, pe care le supunem unei jurizări din partea a 780 de persoane”, a declarat Marc Hauser, directorul executive şi proprietarul companiei Erfolgswelle.

Cei 13 specialiști ai companiei suedeze Erfolgswelle petrec în jur de 100 de ori pentru a crea un prenume nou, iar istoricii verifică dacă acest prenume este unic și nu a mai fost purtat de alte persoane.  La rândul lor traducătorii se asigură că acest nume nu e folosit în alte țări și că nu va avea o conotație negativă în alte limbi, iar avocații verifică dacă există companii sau produse ce poartă numele creat de echipă.

Foto: scarymommy.com

Adaugă comentariu