Acerumen

6 idei de cadouri la botezul unui bebeluș

6 idei de cadouri la botezul unui bebeluș

În caz că urmează curând să mergeți la botezul unui bebeluș sau poate vă doriți să-i faceți cadou unui nou-născut, vă oferim câteva sugestii de cadouri ce i-ar fi utile micuțului și familiei acestuia.

1. Robot de bucătărie pentru bebeluși

Deoarece cele mai multe botezuri se fac în jurul vârstei de 3-4 luni, se apropie momentul în care va începe diversificarea bebelușului, așa că un robot de bucătărie care să simplifice munca părinților va fi cu siguranță foarte apreciat. Robotul pentru bebe pregătește în maximum 15 minute mâncarea bebelușului, este ușor de curățat și are inclusa cartea cu rețete de diversificare a alimentației cu sugestii adecvate fiecărei vârste a celui mic. Alături de robot pot fi cumpărate și o mulțime de alte accesorii necesare preparării hranei: recipiente ermetice, farfuriuțe, castronașe, cântar de bucătărie, lingurițe, așa că paleta de posibile cadouri este foarte mare.

2. Scaunul de masă

Pornind de la aceeași idee a diversificării alimentației, scaunul de masă este un alt accesoriu ce va fi foarte apreciat de părinți. Scaunul de masă se poate folosi și ca centru de activități în care bebe poate sta în timp ce părinții lui au treabă prin bucătărie.

3. Complex de activități

Centrele sau complexele de activități sunt un cadou de botez care va fi apreciat cu siguranță de bebeluș. Un astfel de centru poate să aibă multe funcții interactive și de asemenea poate să fie folosit pe o perioadă mai îndelungată.

4. Jucării pentru bebeluși

Dacă nu aveți alocat un buget foarte mare cadoului de botez, atunci puteți cumpăra un set de jucării pentru dentiție sau chei de plastic, sau o arcadă interactivă cu jucării.

5. Geantă pentru scutece

Astfel de genți pot fi folosite pe termen lung, mai ales dacă e vorba de o geantă elegantă. Astfel de genți sunt prevăzute cu salteluțe de înfășat, cu compartimente termoizolante pentru biberoane și borcanele de mâncare, și chiar cu gentuțe special pentru transportarea suzetelor.

6. Vouchere cadou

Dacă nu aveți nicio idee privitoare la cadoul pe care să-l cumpărați pentru botez, cardurile cadou la magazinele specializate în articole pentru bebeluși sunt cel mai potrivit cadou. Așa veți ști sigur că părinții vor alege exact ceea de ce au nevoie.

 

Sursa: qbebe.ro; super.ua

Adaugă comentariu