Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Trupa ucraineană care a câștigat Eurovisionul va scoate la licitație trofeul

Trupa ucraineană care a câștigat Eurovisionul va scoate la licitație trofeul

Câștigătorii orchestrei Eurovision-2022 Kalush au decis să vândă figurina concursului de cântece la o licitație și să doneze banii unui fond de caritate pentru a ajuta armata și Ucraina, stransmite Ukrinform

Oleg Psyuk, liderul grupului, a anunțat acest lucru în timpul unui briefing cu zoom, relatează un corespondent Ukrinform.

„Plănuim să ne scoatem figurina la licitație și să donăm toți banii unei fundații caritabile care ajută Forțele Armate ale Ucrainei și Ucrainei. Încă decidem care dintre ele. Pentru că mulți oameni din străinătate vor dona, și poate mulți și-ar dori să doneze. Și acesta, după părerea noastră, va fi lucrul care îi motivează. Credem că va fi util pentru Ucraina”, a spus Psyuk.

În ceea ce privește alegerea licitației și pentru ce sumă intenționează să vândă figurina Eurovision 2022, liderul grupului a menționat că acest lucru se va decide în viitorul apropiat.

„Aș dori o sumă mare, dar nu vreau să numesc niciun număr. Vom vedea”, a adăugat solistul.

Tot în cadrul briefing-ului zoom, vocalistul Orchestrei Kalush a mulțumit tuturor pentru sprijinul pe care l-au simțit el și echipa atât în ​​rândul concurenților, cât și în timpul votării.

„Vreau să-mi exprim marea recunoștință tuturor oamenilor care ne-au susținut – ucraineni, diaspora, cetățeni din alte țări. Acesta este un pas foarte important și o victorie pentru Ucraina acum. Sunt fericit că am putut să transmit o veste atât de bună și nu sunt atât de multe și văd deja cum a încurajat toți oamenii noștri, așa că mă bucur să înțeleg că toate aceste eforturi nu au fost în zadar.” spuse Psyuk.

 

 

Sursa foto: Digi24

Share:

Articole recomandate