Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil

Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil

Hilaria, soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil. Alec Baldwin (63 ani) și Hilaria (38 ani) sunt în culmea fericirii, deși considerau că familia lor este completă. Fericita veste vine la 5 luni după tragedia petrecută pe platourile de filmare, când actorul a împușcat din greșeală o femeie, transmite viva.ro 

Soția lui alec Baldwin le-a făcut recent fanilor ei de pe contul de socializare o surpriză: i-a anunțat că este însărcinată. Hilaria a mărturisit că „bebelușul e o rază de lumină” în viețile lor. Soția actorului a postat pe instagram momentul în care i-a anunțat pe ceilalți 6 copii ai lor că vor mai avea un frățior.

„După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste. Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure', a scris ea.

Hilaria și Alec Baldwin au șase copii împreună,cu vârste cuprinse între 18 luni și opt ani. Actorul mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, din mariajul cu Kim Basinger.


 

Share:

Articole recomandate