Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Povestea “Semincioara fermecată” a Stelei Popa va ajunge şi la copiii nevăzători

Povestea “Semincioara fermecată” a Stelei Popa va ajunge şi la copiii nevăzători

Stela Popa, prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV a lansat cea de-a doua carte de povești, intitulată „Semincioara Fermecată”, din seria „Povești pentru Dănuț”.

Cartea este însoțită şi de un CD, în care povestea este lecturată de numeroase vedete precum: Tamara Berzoi, Anatol Durbală, Andrei Porubin, Mihaela Strâmbeanu, Daniela Burlaca, Iurie Gologan, Emilian Creţu.

Pe 1 iunie autoarea va dona CD-ul cu această poveste copiilor nevăzători, atfel ca un număr cât mai mare de copilași din țară să poată auzi de “Semincioara Fermecată”.

Semincioara fermecată este o carte despre sacrificiile pe care le fac părinții ca să poată creşte un copil, fapt pentru care, atunci când copiii cresc mari, trebuie să le mulțumească. E o poveste terapeutică care îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii să conștientizeze că pot crea o relația frumoasă și valorificată, în care nimeni să nu fie robul celuilalt. Ceea ce încerc eu să transmit copilașilor prin această poveste este că până la urmă tot ce se face în lumea aceasta este un sacrificiu”, a declarat pentru revista “Odoraș” Stela Popa.

Autoarea spune că toate poveștile sunt „testate” pe fiul său Dănuț și dacă nu sunt acceptate, rămân “prăfuite în sertar”. „La moment, spre publicare sunt vreo șapte povești. Următoarea, cel mai probabil, va fi scoasă din tipar povestea Sofia Păpădia”, a mai spus autoarea.

Amintim că la sfârșitul anului trecut, Stela Popa a publicat prima carte din seria “Povești pentru Dănuț” -  „Îngerii Mării”, care s-a bucurat de o popularitate deosebită. În ambele cazuri ilustraţiile au fost realizate de Stela Damaschin-Popa.

 

Foto: Petru Platon Photography

 

Share:

Articole recomandate