Pentru a putea fi membru al unui grup pe Facebook, va trebui să plătești! Grupurile de părinți și de gătit sunt primele pe listă!

Pentru a putea fi membru al unui grup pe Facebook, va trebui să plătești! Grupurile de părinți și de gătit sunt primele pe listă!

Noi schimbări pe platforma online Facebook. Administratorii de grupuri vor putea pune taxe pentru membri, anunță compania. Astfel, de la 4,99 dolari la 29,99 dolari pe lună va trebui să plătească utilizatorii de facebook, doritori de a face parte din anumite comunități.

Grupurile de părinți, de gătit și de curățenie la domiciliu vor fi primii care vor primi noua facilitate ca parte a unui test timpuriu, potrivit publicației The Verge, citată de digi24.ro.

În prezent, grupurile fără plată vor rămâne intacte, însă vor avea în curând opțiunea de a lansa subgrupuri premium.

Se susține că în timp ce în trecut, grupurile din Facebook au fost întotdeauna gratuite, taxarea pentru un membru poate spori sentimentul de exclusivitate și poate face un grup să se simtă mai special pentru membrii săi.

Facebook afirmă că noul element este acela că administratorii de grup, care au pus mult timp și devotement pentru a-și dezvolta comunitățile, pot, de asemenea, să câștige bani în același timp. De asemenea, compania spune că administratorii ar putea lua banii pe care îi câștigă pentru a crea conținut de calitate superioară și pentru grup, fie că este vorba de mai multe postări, clipuri video sau întâlniri și evenimente offline.

Sursa: agora.md

Foto: abcactionnews.com

Adaugă comentariu