Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O mamă și-a lăsat bebelușul în grija unei necunoscute și a dispărut fără urmă

O mamă și-a lăsat bebelușul în grija unei necunoscute și a dispărut fără urmă

O mamă de 26 de ani din satul Valea Trestieni, raionul Nisporeni și-a lăsat bebelușul de doar jumătate de an în grija unei străine și a dispărut fără urmă. Acesta i-a spus femeii că merge să-și caute gazdă și se va reveni, dar nu s-a mai întors timp de trei săptămâni, informează protv.md.

Potrivit poliției, nu a survenit nicio plângere pe acest caz, totul a ieșit la iveală după ce un post de televiziune din țară a publicat o știre despre aceasta. Atunci autoritățile au luat măsurile necesare și au luat legătura cu Asistența Socială de la Nisporeni pentru a găsi copilul și femeia în grija căreia a fost lăsat bebelușul.

Femeia a fost găsită și a povestit că mama copilului l-a lăsat în grija ei pentru puțin timp și a promis că imediat ce își va găsi gazdă se va întoarce să ia copilul, dar nu s-a mai întors nici după trei săptămâni.

Mama copilului a fost dată în căutare de către autorități și la scurt timp a fost găsită chiar în satul ei de baștină. De astăzi, femeia împreună cu bebelușul au fost internați la Centrul de Plasament din Chișinău.

Poliția cercetează cazul și vor stabili toate circumstanțele.

Foto simbol: abc.net.au

Share:

Articole recomandate