Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O fetiță de 2 zile a fost abandonată de mamă într-o pădure: Avea viermi și insecte ce i se târau pe corp

O fetiță de 2 zile a fost abandonată de mamă într-o pădure: Avea viermi și insecte ce i se târau pe corp

O fetiță nou-născută a fost găsită în viață, după ce a petrecut două zile abandonată într-o pădure din Thailanda. Bebelușul era plin de tăieturi și mușcături de insecte, scrie stirileprotv.ro

Fetița în vârstă de două zile are zgârieturi și vânătăi pe față. Sătenii care colectau cauciuc din copaci au observat-o în provincia Krabi. Bebelușul nu avea haine și stătea pe jos, pe frunze de bananieri.

Sătenii au luat copilul în brațe, moment în care fetița a deschis ochii și a început să plângă. Localnicii au chemat poliția în locul în care au găsit-o.

Oamenii au îngrijit copilul nou-născut la fața locului până când au sosit paramedicii, deoarece nu voiau să riște să o poarte mai mult de o oră noaptea, înapoi în satul lor.

Micuța a fost înfășurată într-o pătură albastră de bumbac și pusă pe targă într-o ambulanță, înainte de a fi condusă la spital unde a fost tratată pentru deshidratare.

Ea a fost ținută sub observație, dar este sănătoasă, iar medicii nu se așteaptă să aibă probleme de sănătate de durată.

Fetița a supraviețuit în ciuda faptului că a fost găsită într-o zonă care găzduiește animale periculoase precum cobra și pitoni, și unde se înregistrează temperaturi în creștere de până la 35C în timpul zilei.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că o caută pe mama fetiței, dar din cauza lipsei camerelor CCTV din pădure este greu să o identifice.

 „Fata nou-născută avea viermi și insecte ce i se târau pe corp. Cele mai apropiate dosare ale spitalului au arătat că nicio femeie nu a născut acolo. Este probabil ca mama să fi născut în altă parte și să fi abandonat copilul în mijlocul dealului. Mama nou-născutului va fi urmărită penal. Copilul ar fi putut muri și credem că cine a părăsit-o pe fată, știa asta. Credem că bebelușul a fost lăsat afară de cel puțin două zile. A fost acolo o noapte întreagă, dar a supraviețuit. Ofițerii intervievează oameni din satele din apropiere pentru a încerca să găsească orice femeie care a fost însărcinată recent”, spune colonelul de poliție, Prasit Yodthong.

Bebelușul a fost trimis la spitalul Khao Phanom pentru monitorizarea sănătății. Ea va fi apoi dusă la administrația provincială Krabi, odată ce se va recupera complet.

Poliția a spus că este probabil ca apoi să fie introdusă în sistemul guvernamental pentru orfani.

Share:

Articole recomandate