Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Nu s-a tuns 17 ani! O femeie a donat 1,5 metri din părul ei natural pentru o cauză nobilă

Nu s-a tuns 17 ani! O femeie a donat 1,5 metri din părul ei natural pentru o cauză nobilă

 

O tânără de 30 de ani originară din Pakistan, dar care locuiește în prezent în Virginia de Nord, America, a renunțat la părul ei lung pentru a le face o bucurie celor care luptă cu cancerul și se confruntă cu căderea părului din cauza tratamentului agresiv, scrie csid.ro

Zahab Kamal Khan a stabilit un nou record mondial cu această ocazie, intrând în Cartea Recordurilor. Femeia este deținătoarea titlului de cel mai mult păr donat în scop caritabil. Femeia spune că ideea i-a venit tatălui ei, care i-a sugerat să facă acest gest impresionant pentru cei aflați în suferință.

„Visul nostru a devenit realitate, tata. Îmi va fi dor de părul meu, dar sunt încântată că am făcut asta pentru un scop nobil” a declarant Zahab

Părul femeii va ajunge la organizația caritabilă Children With Hair Loss, care oferă gratis peruci din păr natural pentru cei care au trecut prin experiența cancerului.

Zahab le-a povestit jurnaliștilor că succesul părului ei lung i se datorează bunicii ei, care avea grijă de podoaba fetei cu un amestec de uleiuri speciale pentru întărirea rădăcinii, regenerare și strălucire.

 

Sursa foto: csid.ro

Share:

Articole recomandate