Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Miracol! O fetiță de 10 ani a supravețuit viscolului îmbrățișând un câine fără stăpân

Miracol! O fetiță de 10 ani a supravețuit viscolului îmbrățișând un câine fără stăpân

Oamenii spun că supraviețuirea unei fetițe de 10 ani este un miracol și totul se datorează unui patruped. Fata, care este cunoscută sub numele de Vika Z, îi plăcea să petreacă timpul împreună cu câinii fără stăpân în Sakhalin, Rusia, iar când s-a pierdut în timpul unui viscol mare, a apelat la prietenul ei blănos pentru ajutor.

Vika a dispărut timp de 18 ore, când temperaturile au scăzut la -11 grade Celsius. Familia ei era îngrijorată și se temeau că noaptea rece va fi prea mult pentru ea, dar apoi cu ajutorul unui câine fără stăpân s-a întâmplat miracolul. Acest cățel merită atât de multă recunoaștere pentru comportamentul său amabil.

Din cauza unui viscol puternic, Vika s-a pierdut în drum spre casă, fetița venea de la școală. Zăpada a blocat primele etaje ale clădirilor. Familia și autoritățile o căutau disperați.

În cele din urmă, vremea s-a înrăutățit atât de mult încât era greu să vezi ceva prin zăpada care cădea. Familia fetiței a mers pe străzi, strigându-i numele, i-au întrebat pe vecini dacă au văzut-o. O persoană a menționat că a văzut-o pe fetiță jucându-se cu un câine fără stăpân lângă un bloc de apartamente. Acest indiciu a condus echipa de salvare la Vika. Fetița a fost găsită cum îmbrățișa un câine pufos, care îi ținea  cald în timpul viscolului. Amândoi stăteau întinși pe o saltea sub un balcon, pe care iubitorii de animale o lăsaseră pentru maidanezi. Balconul a oferit suficient adăpost pentru a proteja fata și câinele de zăpadă.

Câinele fără stăpân a plecat odată ce fata a fost găsită, de parcă ar fi știut că treaba lui s-a terminat. Chiar dacă i-a salvat viața fetiței, ea a avut totuși niște degerături și a trebuit să fie dusă de urgență la spital.

„Mâinile noastre în mănuși și erau atât de reci, încât era greu să ne îndreptăm degetele, faptul că fata a rămas în viață pe o astfel de vreme este într-adevăr un miracol”, a spus voluntarul grupului de căutare Anatoly Ivanov.

Vika s-a întâlnit cu mama ei, Tatiana, la spital. Din fericire, rănile fetiței au fost minore, așa că s-a întors  acasă în aceeași zi. Totul s-a terminat cu bine datorită unui câine erou. Familia vrea să-i mulțumească patrupedului, dar nimeni deocamdată nu știe unde a fugit câinele salvator.

Sursa foto: iheartdogs.com

Share:

Articole recomandate