Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Li s-a făcut pielea de găină când au văzut o cățea cu un copil nou-născut în gură

Li s-a făcut pielea de găină când au văzut o cățea cu un copil nou-născut în gură

În orașul brazilian Campinas a avut loc o istorie foarte emoționantă. Acest caz provoacă sentimente duale. Dintr-o parte, cele întâmplate te obligă să te cutremuri din cauza cruzimii neomenești a unei mame necunoscute. Iar pe de altă parte, te determină să admiri blândețea și înțelepciunea unei maidaneze obișnuite. Într-un cartier destul de sărac din Campinas viața își urma cursul firesc. Însă brusc priveliștea obișnuită a fost stricată de o cățelușă roșcată. Ea a ieșit de după tomberoanele cu gunoi, ducând în gură… un copil nou-născut!

 

După cum relatează perfectmedia.tv, era vizibil că copilul abia a apărut pe lume. Nici măcar ombilicul nu i se tăiase. Ținând copilul în gură, cățelușa s-a îndreptat spre cea mai apropiată casă. Femeia, care a văzut această imagine, a fost șocată. Însă ea și-a învins spaima inițială și s-a grăbit să ajute copilul. Incredibil, dar fetița era vie, iar cățelușa a transportat-o cu multă grijă, fără să o rănească. Copilul a fost dus îndată la spital, unde i-a fost oferit ajutorul necesar. Medicii au spus că fetița este sănătoasă și că viața ei nu mai este în pericol.

 

Poliția încearcă să o găsească pe mama biologică a copilului, care a săvârșit această faptă inumană. Și totodată cățelușa, care a salvat copilul, a devenit o adevărată celebritate în cartierul său. Localnicii o numesc Angela și spun că în chipul ei a coborât un înger pe pământ.

Mda, mulți oameni ar avea ce învăța de la această maidaneză obișnuită! 

Share:

Articole recomandate