Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

La 51 de ani, o femeie a devenit mamă pentru a șaptea oară

La 51 de ani, o femeie a devenit mamă pentru a șaptea oară

O femeie în vârtă de 51 ani, care a devenit bunică între timp, este însărcinată cu cel de-al șaptelea copil al său. Femeia va deveni mamă pentru a șaptea oară, la vârsta de 51 ani. Alte femei la vârsta ei intră la menopauză, dar se pare că ea a reușit să devină mamă. Kimberly Chasteen, în vârstă de 51 ani, este una dintre acele femei care a reușit să rămână însărcinată la o vârtă înaintată, scrie a1.ro

Kimberly a deveit mamă pentru prima dată la vârsta de 16 ani, în 1987. Prima născută a fot Jessica, în vârstă de 35 ani, în prezent.

De atunci, ea a mai născut alți șase copii. Kimberly e mama lui Kayla, în vârstă de 33 ani, Richard, în vârstă de 31 ani, Blake, în vârstă de 20 ani, Briar, în vârstă de 19 ani și Balin, în vârstă de 17 ani.

Kimberly și fiica ei au fost însărcinate în același timp

Femeia în vârstă de 51 ani are cinci nepoți, dar acest lucru nu a oprit-o din a-și dori în contiuare să devină mamă. Pentru a rămâne însărcinată la vârsta de 51 ani, Kimberly a apelat la o donatoare de ovule. Astfel, a reușit să rămână gravidă cu Tyrique Chasteen, al șaptlea copil al familiei, care va fi mai mic decât nepoții săi, adică decât copiii fraților săi mai mari.

 

 

 

Sursa foto: realitatea.md

Share:

Articole recomandate