Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Iuliana Beregoi, pe lângă muzică și vlogging, acum e și eroina principală din filmul „LARA”

Iuliana Beregoi, pe lângă muzică și vlogging, acum e și eroina principală din filmul „LARA”

La doar 13 ani, Iuliana Beregoi se bucură de un succes enorm. Face muzică și vlogging, fiind urmărită de aproape 300.000 de abonaţi,  iar zecile de milioane de vizualizări o motivează să-și continue drumul în același ritm. Astfel, Iuliana Beregoi, tânăra din Orhei, a ajuns să se filmeze într-un serial. Filmul se numește „Lara” și primele trei episoade au și fost difuzate, în weekend-ul acesta urmând și episodul special de Crăciun.

Cu câteva zile în urmă ne-a surprins cu un „Altfel de Colind”, o piesă nou-nouță. Iar la sfârșit de săptămână, pe 17 decembrie, tânăra merge peste Prut pentru a vedea împreună cu fanii de acolo episodul special de Crăciun al filmului menționat.

Este o adevărată poveste despre viața unei adolescente care și-a pierdut memoria, rătăcită într-o metropolă, fără părinți sau apropiați. Întreaga acțiune se petrece în jurul Larei (alias Iuliana) și a noilor prieteni pe care și-i face, și alături de care înfruntă situații extreme și neașteptate. Printre prietenii din film se numără și cel din viața reală, Mihai Ungureanu. Filmul se bucură de mare succes, episoadele anterioare având aproape 1 milion de vizualizări pe youtube, iar Iuliana pare că se simte foarte bine și în rolul de actriță de film.

Serialul de acțiune „LARA”, este o producție MIXTON MOVIE – o divizie a MIXTON MUSIC. După un concept creat de Cătălin Dascălu. Filmul este împărțit pe sezoane, cu episoade ce apar lunar. Serialul poate fi găsit online, aici:

Dar dacă vrei să prinzi spiritul Crăciunului împreună cu Iuliana la cinema, nu ai decât să mergi la București, duminică, 17 decembrie, ora 15.00, în sala Epika la Grand Cinema and More. Fanii nu doar că vor avea posibilitatea să vadă pe ecran mare episodul special al filmului, dar și să cunoască actorii din producție în realitate. Surpriza serii, însă, va fi concertul susținut de Iuliana Beregoi, urmat de multe autografe și selfie-uri cu ea.

Share:

Articole recomandate