Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Indignarea unei mame: După 3 luni de carantină, din nou fonduri - curățenie, vopsit bănci. Noi închiriem clasele din școli?

Indignarea unei mame: După 3 luni de carantină, din nou fonduri - curățenie, vopsit bănci. Noi închiriem clasele din școli?

O mămică a semnalizat în grupul Părinți solidari că părinților iarăși li se cer bani pentru reparație în clasele din școli. „După 3 luni de carantină după cum înțeleg eu că unii părinți și profesori nu au învățat nimic. Din nou fonduri, curățenie, vopsit bănci, stau și mă gândesc noi închiriem clasele din licee, școli? Ele aparțin părinților? Corupți, fără cultură și degradăm”, a scris mămica.

La aceeași postare mai mulți părinți au recunoscut că au fost contactați și li se solicită bani pentru diverse achiziții și reparație în clasele din instituțiile în care învață copiii lor. Vedeți mai jos câteva comentarii ale părinților:

Pe noi ne-au informat că în clasă s-au spart țevile, și că țevi noi ne dau de la școală, dar meșter și lucrul acestuia, cât și reparația consecințelor, trebuie părinții să le achite.TREBUIE”.

he-he))) directoarea nostră vrea 200 de mii de lei pentru teren sportiv de la părinți)) să fie strâns până în august

La băiat în școală dirigintele strânge bani pe fondația clasei, ba că televizor le trebuie, acum că de dulap au nevoie și așa diferite motive, legea nu-l interesează”.

 

 

Share:

Articole recomandate