Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie

În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie

În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie? Vara este, fără îndoială, o perioadă populară în care oamenii călătoresc. Dar marea întrebare este: unde ar trebui să mergi? Evident, posibilitățile sunt infinite, dar există și anumite locuri pe care s-ar putea să nu vrei să le vizitezi în luna iulie, scrie libertatea.ro

În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie

  Paris – Franța

 Vara este sezonul de vârf pentru capitala Franței, cu camere de hotel scumpe, tone de turiști și cozi ridicol de lungi la muzee.  Martie și octombrie sunt perioade mai bune pentru a merge. Vremea poate fi un pic mai rece, dar cozile sunt mult mai scurte! Dacă vrei să experimentezi farmecul european din lumea veche, a artei și culturii în timpul verii, mergi mai degrabă la Viena. Bonus: poți lua un tramvai spre numeroasele crame care înconjoară orașul.

Thailanda – Asia de Sud-Est

Din lunile mai-iunie până în octombrie, vremea se schimbă drastic. Poate ploua în fiecare zi, timp de ore întregi, până la punctul în care inundațiile distrugeau orașul. Insulele – Koh Phi Phi Phi, Koh Tao și Phuket – sunt destinații de călătorie foarte populare, dar în care plouă cel mai mult în această perioadă.  O perioadă excelentă pentru a vizita Thailanda este între noiembrie și februarie. Este cunoscut faptul că iarna este sezonul lor de vârf pentru turiști.

Ibiza – Spania

Dacă pleci în vacanță cu copiii și vrei o plajă liniștită, sudul insulei Ibiza nu este o alegere excelentă. Mai degrabă mergi aici în lunile mai sau septembrie. Veți avea o vreme minunată și plajele doar pentru voi.

Africa de Sud

Vizitând o mare parte din Africa, vei avea parte de o vreme similară pe tot parcursul anului, dacă rămâi aproape de Ecuator, dar dacă te gândești să vizitezi Africa de Sud, nu uita că au anotimpuri opuse. Nu vrei să explorezi Cape Town purtând o pelerină de ploaie, așa că păstrează-ți planurile de a vizita Africa de Sud pentru perioada decembrie-martie, vara lor.

Veneția – Italia

Veneția devine foarte, foarte aglomerată. În orice moment după septembrie, este mult mai puțin aglomerată și vei avea canalele doar pentru tine.
 

Share:

Articole recomandate