Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Care este starea de sănătate a copilului diagnoticat cu hepatită de etiologie necunoscută

Care este starea de sănătate a copilului diagnoticat cu hepatită de etiologie necunoscută

Minorul suspectat de hepatită acută severă de etiologie necunoscută la copii a fost tranferat într-o secție obișnuită. Precizarea a fost făcută de șeful Direcției sănătate a municipiului Chișinău, Boris Gîlca, la ședința Primăriei de astăzi, 23 mai, transmite noi.md

„Copilașul care săptămîna trecută a fost transferat din reanimare într-o secție obișnuită cu hepatită nespecifică se simte bine și cred că este o noutate bună pentru toți.

Totuși în continuare se pare că rămîne pe segmentul cu provocări epimidiologice, urmărim cu vigilență tot ceea ce se comunică actualmente despre o nouă provocare legată de variola maimuței. Nu avem nici o informație de la Ministerul Sănătății” a menționat Boris Gîlca.

Minorul suspectat de hepatită acută severă de etiologie necunoscută la copii se simte mai bine, iar astăzi sau cel tîrziu mîine va fi transferat într-o secție obișnuită.

Ministerul Sănătății a anunțat despre înregistrarea în Republica Moldova a unui caz probabil de hepatită acută severă de etiologie necunoscută la copii. Copilul a fost internat la 7 mai curent în Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii, din Chișinău, cu simptome specifice hepatitei virale acute.

Share:

Articole recomandate