Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Aur pentru Moldova la Campionatul European Under 23 de canoe

Aur pentru Moldova la Campionatul European Under 23 de canoe

Sportivele din R. Moldova, dubloul Daniela Cociu și Maria Olărașu a cucerit medalia de aur pe distanța 200 metri la Campionatul European Under 23 de canoe. Competiția a avut loc la Belgrad, scrie agora.md

Cele două sportive au participat și la proba de 500 de metri unde fetele au obținut medalia de argint, cu rezultatul 1:56.975. locul întâi a revenit  reprezentantelor din Polonia.

La proba individual, Maria  Olărașu a câștigat argintul la 500 metri, iar Daniela – bronzul la 200 metri. În clasamentul pe medalii, Moldova s-a clasat pe locul nouă.

SKIP

În același timp, sportivii Mihai Chihaia și Mihail Culceac au fost și ei aproape de medalie la Campionatul European de juniori și Under 23 de canoe de la Belgrad.

Chihaia a ocupat locul patru la 1000 metri U23, iar Culceac de asemenea locul patru la 1000 metri juniori. De asemenea, Mihai Chihaia a evoluat în finala de la 200 metri – locul șapte, iar Mihail Culceac împreună cu Stanislav Banaru a ocupat locul cinci la 1000 metri dublu și locul șase la 500 metri.

 

 

Sursa foto: jurnal.md

Share:

Articole recomandate