Zodiile și sănătatea în săptămâna 23-29 mai

Zodiile și sănătatea în săptămâna 23-29 mai

Săptămâna aceasta avem parte de ingresul a două planete în zodiile lor de domiciliu, aspect care este deosebit de benefic. Cu alte cuvinte, aflate în aceste ipostaze, planetele își manifestă pozitiv energia. Este vorba de Venus, planeta armoniei, care intră în zodia Taur. Iar Marte, planeta acțiunii,  intra în zodia Berbec. Totodată, Mercur este în mers retrograd în zodia Taur și ne cere să ne reevaluăm corect resursele de care dispunem, scrie csid.ro

Horoscop săptămânal 23 – 29 mai

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 23-29 mai

Berbec/Ascendent Berbec
Tu ai parte de intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia ta, aspect care îți va aduce multă energie și o stare generală de bine. Acest tranzit va reprezenta pentru tine o revenire la viață și, în plus, îți va aduce optimism. Marte va forma o conjuncție cu Jupiter în weekend și este recomandat să ai mai multă grijă la acțiunile tale. Nu face excese, mai ales culinare. Tot acum, poți fi mai agitat și irascibil. Guvernatorul sănătății tale, Mercur, este retrograd și va reveni în Taur. Întreaga săptămână vei avea tendința de a mânca prea mult sau deloc. Reorganizează-ți planul alimentar.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în zodia ta, aspect care îți aduce o îmbunătățire a stării generale. Vei căuta să aduci armonia în viața ta, să te simți bine și să te dedici lucrurilor care îți fac plăcere și te fac fericit. Este o perioadă bună să te preocupi de înfățișarea ta. Poate faci o schimbare de look, și te pui pe tine pe primul loc. Mercur va reveni retrograd în zodia ta și Marte va intra în sectorul sănătății tale. Este o perioadă în care poți resimți o oarecare agitație interioară și confortul psihic se poate dezechilibra. Nu sunt excluse insomniile și neliniștile. Încearcă să-ți clarifici relația pe care o ai cu propria ta persoana și totul va fi bine.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Faptul că Mercur, guvernatorul tău, se întoarce retrograd într-un sector al sănătății. Este un semn că trebuie să-ți reevaluezi starea generală. Apar semne de irascibilitate, agitație interioară, stres, insomnii și dureri de cap.Te poți confrunta și cu reactivarea unor simptome mai vechi pe care le-ai ascuns sau le-ai ignorat. Nu este exclus nici ca afecțiunile cronice să-și facă simțită prezența. Multe din neplăcerile cu care te confrunți legate de sănătate au cauze spirituale sau de natură sentimentală. Poate fi vorba de o rană nevindecată sau de un sacrificiu pe care l-ai făcut și nu merită și regretele te copleșesc.

Rac/Ascendent Rac

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă stresul profesional îți poate ridica mari probleme săptămâna aceasta. Intrarea lui Marte în sectorul carierei și conjuncția pe care o face cu Jupiter, guvernatorul sănătății tale, previzionează o suprasolicitare nervoasă. Cel mai probabil ca urmare a faptului că nu mai ai timp liber. În plus, Mercur, guvernatorul sănătății tale, este retrograd și, suplimentar, îți poate aduce o stare de spirit mai proastă. Îți recomand să-ți revizuiești proiectele în care ești implicat și să renunți la cele care îți consumă prea multe resurse.

Leu/ Ascendent Leu

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, ba mai mult, Soarele, guvernatorul tău, va forma un aspect de susținere cu Jupiter, context care îți aduce foarte multă energie, optimism și voie bună. Dacă există o planetă care să-ți ridice probleme, atunci este vorba de Mercur retrograd care se reîntoarce în sectorul carierei tale și poate reactiva stresul profesional de care credeai că scăpasei.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Soarele, guvernatorul sănătății tale, se află în aspecte bune săptămâna aceasta, context care te poate ajuta să depășești niște frici și stări de angoasă și să descoperi care este cauza unor pierderi de energie. Faptul că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd și se întoarce în zodia Taur, te poate face mai neliniștit și mai agitat. Niște gânduri nu-ți dau pace.

Balanță/Ascendent Balanță

Sectorul sănătății tale s-a eliberat de planete, ocazie cu care și tu poți resimți o ușurare. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate până acum, vei observa că starea generală se îmbunătățește. Totuși, ține cont că Mercur, guvernatorul sănătății tale, se reîntoarce retrograd în Taur.Acest aspect poate amplifica niște temeri, dependențe și vicii. Poate fi vorba și de o frică în așteptarea unui diagnostic, însă rezultatul va fi bun.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Tu ai parte de intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în sectorul sănătății, aspect care te stimulează să te preocupi de stilul de viață și de îmbunătățirea acestuia. Marte va forma o conjuncție cu Jupiter, aspect care te poate stimula la excese și la suprasolicitare. Nu exagera cu munca în perioada aceasta chiar dacă vei simți că ai mai multă energie ca niciodată. Ulterior, pot să apară efectele epuizării. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea sănătății tale, va intra în zodia sa de domiciliu. Din această ipostază, te susține să-ți îmbunătățești starea de spirit și să-ți calmezi agitația interioară cu care, cel mai probabil, te-ai confruntat în ultimul timp.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Se întrevede o perioadă destul de bună pentru tine din punct de vedere al sănătății. Marte, guvernatorul acestui sector, formează o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău, în zodia Berbec, o zodie cu a cărei energie tu empatizezi foarte bine. Ești optimist, entuziast, energic, însă ai și tendința de a duce lucrurile la extrem și a face excese. Vei căuta să te bucuri mai mult de viață, dar nu te aventura în activități pe care nu le stăpânești. Pe de altă parte, Venus va intra în sectorul sănătății tale și va contribui suplimentar la îmbunătățirea stării generale. Ține cont că Mercur se întoarce retrograd în Taur și s-ar putea să te stimuleze să-ți reevaluezi stilul de viață și programul de lucru.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă conjuncția lui Marte cu Jupiter, guvernatorul acestui sector, te poate face mai irascibil și mai întors către trecut. Te poți aștepta la stări de interiorizare și la o tendință de introspecție. Vei depăși cu bine frământările și neliniștile avute, mai ales că Saturn, guvernatorul tău, este în aspecte bune cu Venus. Cel mai probabil, un remediu eficient pentru îmbunătățirea stării de spirit, ar fi să te dedici unor hobby-uri și pasiuni pe care le ai.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Ești unul dintre nativii norocoși ai acestei perioade din punct de vedere al sănătății. Nu numai că nu se întrevăd probleme majore, dar Saturn, guvernatorul sănătății tale, formează aspecte bune cu Venus, semn că mai lași deoparte din rigiditatea ultimei perioade. Venus îți aduce armonie și stabilitate emoțională, însă trebuie să ai grijă la tranzitul lui Marte prin Berbec, care poate amplifica lipsa de răbdare și tendința de a acționa la primul impuls. Din acest motiv, ai mai multă grijă la deplasări.

Pești/Ascendent Pești

Ambii guvernatori ai sănătății tale, atât Soarele, cât și Saturn, se află în aspecte bune săptămâna aceasta, semn că și tu te mai liniștești după o perioadă agitată. Problemele cu care te poți confrunta acum au legătură cu alimentația. Faptul că Marte a intrat în Berbec și formează o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău secundar, îți poate aduce o creștere majoră a apetitului și implicit o tendință către îngrășare. Ai grijă la ceea ce mănânci și nu face excese de niciun fel.

 

 

Sursa foto: TimpOnline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu