Primul concert al interpretei Andra GOGAN la Chișinău

Primul concert al interpretei Andra GOGAN la Chișinău

Tânăra cântăreață, vloggeriță, actriță și cea care a dat voce celor mai iubite personaje din desene animate – Andra Gogan te invită la primul concert susținut la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, ora 18.00, în cadrul Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici”. Invitatul special al serii va fi Răzvan Gogan

Andra Gogan este o cunoscută cântăreață și deținătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, și pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri. În plus, canalul ei de YouTube cu peste 770.000 de abonați, în serialul „How to become popular in high school”, face furori pe internet.

Din 2010, Andra Gogan deține o școală de dans, de care se ocupă alături de fratele ei și, pe lângă cursurile de dans pe care le predă, se antrenează pentru concursuri internaționale. De câte ori are ocazia participă și la evenimente din viața copiilor cu sindrom Down. Nu este de neglijat și faptul că cel puțin de două ori pe lună are concerte în România sau este invitată la diverse evenimente la București. Vara merge la turnee în cel puțin 20 de orașe. De asemenea, de două ori pe săptămână merge să înregistreze voci pentru desene animate sau reclame audio.

Pentru a afla mai multe detalii despre Andra Gogan te invităm să citești un interviu cu cântăreața AICI. Urmărește pagina evenimentului AICI și fii la curent cu toate noutățile!

Adaugă comentariu