Medic obstetrician-ginecolog, despre complicațiile care pot apărea după naștere

Medic obstetrician-ginecolog, despre complicațiile care pot apărea după naștere

Tatiana Cebotari, medicul obstetrician-ginecolog la Centrul de Sănătate a Femeii „Dalila” este unul dintre invitații speciali ai evenimentului Festivalul Mamelor din 20 februarie. În cadrul seminarului, medicul va vorbi despre cele mai des întâlnite complicații care pot apărea după nașterea naturală sau prin cezariană și diferențele între norme și patologii.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va discuta despre diversificarea alimentației la copii, igiena orală corectă, alimentația în sarcină și în timpul alăptării.

Festivalul Mamelor este un seminar informativ pentru părinții care vor să scape de rutina zilnică, dar și să fie informați despre tot ceea ce ține alimentația, creșterea și îngrijirea copiilor.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/13c1
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Adaugă comentariu