Irina Binder aduce Fluturii la Chișinău. Vezi până când poți procura bilete mai ieftin

Irina Binder aduce Fluturii la Chișinău. Vezi până când poți procura bilete mai ieftin

Autoarea celui mai vândut bestseller din România, Irina Binder, vine pentru prima dată în Republica Moldova, pentru a marca împreună cei 6 ani de evenimente organizate de Clubul Nostru. Va fi o seară specială, cu discuții interesante, confesiuni și oameni frumoși.

Despre sine, Irina Binder spune că este o persoană pozitivă, energică și veselă. „Îmi iau energia din iubirea pentru viață, pentru oameni și pentru Dumnezeu. Fac totul cu plăcere și cu bucurie. Există două lucruri care nu îmi plac la oameni și pe care încerc să nu le las să mă definească: orgoliul și egoismul. Nu îmi ocup mintea cu gânduri negative, care să îmi distragă atenția de la lucrurile cu adevărat importante și care să-mi influențeze alegerile. Nu mă mai preocupă demult părerea celorlalți despre mine. Nu trăiesc după cutumele societății și asta-mi dă pace lăuntrică și libertatea de a fi așa cum îmi doresc”, scrie Irina pe blogul său, irinab.com.

 

Irina lucrează acum la o nouă carte, intitulată „Străinul de lângă mine”. Mai multe detalii vei afla doar dacă vii pe data de 19 iunie la întâlnirea cu ea, pentru a sărbători împreună 6 ani de evenimente Clubul Nostru. Vei avea ocazia să-i adresezi întrebări, să-i afli unele taine, să te bucuri de sfaturile sale prețioase, dar și să petreci timpul frumos și util, în compania multor oameni pozitivi.

 

Biletele pot fi procurate pe ITicket făcând click AICI.
Primele 50 de bilete costă 200 de lei. 
Apoi un bilet va costa 250 de lei. 
La procurarea a 5 bilete a câte 250 de lei, al 6-lea îl primiți cadou + livrare gratuită a biletelor în Chișinău!
În perioada 16-19 iunie biletul va costa 350 de lei. 

Mai multe detalii găsiți pe pagina Clubul Nostru

 

Foto: libris.blog.ro; irinab.com

Adaugă comentariu