Informații despre ce se va vorbi la Șezătoarea Gravidelor care va avea loc pe 30 iunie

Informații despre ce se va vorbi la Șezătoarea Gravidelor care va avea loc pe 30 iunie

Pe data de 30 iunie, revista online pentu părinți „Odoraș” va organiza evenimentul „Festivalul Gravidelor”. Aici se vor aborda mai multe teme interesante pentru viitoarele mămici și ve-ți primi răspunsuri la întrebările care vă frământă de la cei mai buni medici.

 

La festival veți avea posibilitatea să aflați câteva sfaturi utile de la medicul pediatru Rodica Eremciu, IMsC, reprezentantul companiei Bayer, despre „Îngrijirea copilului nou-născut și sugarului- precauții și recomandări”.

Pentru că primele zile din viața bebelușului sunt încărcate de emoții, dar și de griji, părinții pot fi stresați și este firesc să se simtă suprasolicitați. Din lecția, pe care vă va oferi Bayer, veți descoperi care sunt lucrurile pe care părinţii este bine să le cunoască înainte de a-şi ţine în braţe bebeluşul, pentru că nou născutul are nevoie de îngrijire și de foarte multă afecțiune. Îngrijirea nou născutului poate părea o problemă complicată, dar nu trebuie să vă îngrijorați.

Pentru că pe perioada sarcinii viitoarele mămici se confruntă cu o mulțime de probleme, Marina Lisnic, reprezentantul companiei Stada vă va vorbi în cadrul festivalului despre „Hemoroizii- problemă delicată în timpul sarcinii”.

Crețu Rimma, repezentantul medical al companiei Alpen Pharma, vă va oferi câteva sfaturi pentru a avea o stare de sănătate bună. Cu grijă pentru sănătatea celor mari și mici!

Vara este anotimpul cel mai apropiat de sufletele copiilor. Ne fascinează de fiecare data cu peisajele ei nemaivăzute, cu căldura care ne mângâie pielea. Și tot vara apar anumite probleme dermatologice caracteristice acestei perioade: înțepăturile de insecte, arsurile de soare, insolațiile,dermatitele.

Pe 30 iunie vom discuta despre:  Problemele dermatologice din timpul verii la copii și adulți". Ghidul dumneavoastră în această temă va fi Dnul Alexandru Kovali - reprezentant medical a companiei Sperco Ucraina.

De asemenea, la aveniment va veni și îndrăgita prezentatoare Doina Dainelean, care o să vă povestească istoria ei de alăptare, una foarte interesantă, dificilă, dar cu un final fericit.  

Dacă sunteți interesante să participați la evenimentul marca Odoraș, înregistrați-vă gratuit aici.

https://forms.gle/wjAYhdWXGwihAAQA7

Vă așteptăm! Va fi interesant!

 

 

Adaugă comentariu