Hai cu noi la Crăciunul Copiilor 2016 - cel mai mare bal de sărbători!

Hai cu noi la Crăciunul Copiilor 2016 - cel mai mare bal de sărbători!

 

Pe 18 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași. O petrecere unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive. De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste. De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri pentru fiecare copilaş! 

La eveniment pot participa copiii de diferite vârste! Fiecare va găsi activităţi pe placul său - jocuri, desene şi aplicaţii, workshopuri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum. 

CENTRE DE CREAŢIE prezente la eveniment: Buburuza-MelaArt-Studio AmighenRamZamZamDovleceiFantastic CecefelGlamour Girls, Laboratorul XFasTracKidsSmart Start Kids AcademyTesla Boom ShowNiagara Fitness Club, Azur ART, Piccoli ClubGrădinița ABC, Țara de nisip, Smart Kids, Centrul de Creație Tehnică pentru copii și adolescenți "Politehnic", Art Studio Picasso,  Artico - Cerc de robotică „Roboclub”, Stația de Creație cu Irina Cazan, InventorDevar Kids Moldova, și restaurantul Diamant de Lux va veni cu un teren de joacă pentru pici. 

Cu un CONCERT frumos, cu muzică ușoară, colinde și cântece pentru copii, va veni Corina Țepeș, Aura, Mariana Mihăilă, Georgeta Voinovan, Mariana Șura, Angelica Sîrbu, Nicoleta Hanganu ș.a.

Moş Crăciun va bucura cu CADOURI plăcute toţi copiii! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. 

Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu TRIPLEȚI şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată! 

Vom organiza și un iarmaroc cu cadouri hand made, produse de îngrijire, cărți și altele: Luna bijou, Verona Art Studio, Lola's Craft, MiLena bijou, AriDami, Natty Papioane La Comanda, ViCrafts, Antos cosmetică naturală, PAO Candles - Lumânări sculptate, Editura Prut International, Poienele Moldovei ș.a.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 decembrie 2016, între orele 15:30-18.00 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1, Moldexpo). 

Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de BILET! Biletele costă 300 lei. Părinții îi însoțesc gratuit (recomandăm prezența unui singur părinte pentru un copil, dar nu excludem prezența ambilor părinți, dacă este cazul). Biletele pot fi găsite pe www.iticket.md sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 079955436

Vedeți cum a fost la petrecerea din anul trecut AICI. Mai multe detalii despre ediția curentă, găsiți în evenimentul de pe facebook AICI

 

PARTENERI: Viorica Cosmetics, Tedi, Heinz, Teo bebe, Semana 
Marimer, Aridami, Nuk, Sebocalm, Jonzak, Farmacia Familiei, Chicco, Equilibra, Numis, Similac, Heidi, Jacobasan, Diamant de Lux, Luna Bijou, Invitro, Iuvas, Pupi, Nivalli, Pediatrica, Heel, Ibufen, Bioderma, Bebe Discounter, Lenicris, Domnița, Habsev Grup, Oldcom.

Partener media: FEST.MD, Ask a Mom

Adaugă comentariu