Cursurile de arte plastice contribuie semnificativ la dezvoltarea creativității copilului

Cursurile de arte plastice contribuie semnificativ la dezvoltarea creativității copilului

Copiilor le place să deseneze și să confecționeze obiecte de la cele mai mici vârste. Aceștia sunt fascinați de toate obiectele colorate cu ajutorul cărora creează sau concep diferite figuri interesante. Chiar dacă nu fiecare copil are un talent excepțional la desen și la decorare, cursurile de arte plastice îl pot ajuta semnificativ să își dezvolte mai multe abilități.

Anume pentru că pictura, desenul și confecționarea obiectelor au un aport important în dezvoltarea fiecărui copil, centrul Azur-ART a decis să organizeze, pe lângă magazinul de materiale și produse pentru artă și design, un program de ateliere, workshop-uri creative și prezentare de tehnici personalizate la cererea doritorilor.

 

Fiecare copil care dorește să combine talentul cu expresivitatea artistică, este așteptat cu drag la orele desfășurate de centrul Azur-ART. Aici odorașul va exersa diverse tehnici de pictură, decorare, desen, va reuși să-și dezvolte un stil personal și va expermenta fiecare model de pictură în parte.

Mai mult, copiii și adulții care doresc să-și înfrumusețeze casa cu un decor original sau să creeze un accesoriu hand-made inedit sunt așteptați la atelierele din cadrul Azur-ART, specialiștii vă vor prezenta cele mai moderne tendințe în artele plastice și decorative.

 

În preț sunt incluse materialele de lucru și suportul de asistență.

Vă propunem să urmăriți site-ul centrului Azur-ART sau pagina lor de Facebook pentru a fi la curent cu toate activitățile și masterclass-urile organizate pentru copii și maturi. Mai multe detalii despre activitățile Azur-ART puteți obține la numărul de telefon 022-123150.

 

Adaugă comentariu