Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Zeci de mașini s-au răsturnat ori au rămas blocate în România din cauza ninsorilor

Zeci de mașini s-au răsturnat ori au rămas blocate în România din cauza ninsorilor

Este iarnă în toată regula în jumătate de țară, iar meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol și ninsori abundente în cinci județe. Alte 22 și capitala sunt sub cod galben de vreme severă până duminică dimineață, scrie stirileprotv.ro.

Pe o astfel de vreme, circulația a fost un coșmar. Zeci de mașini s-au răsturnat sau au rămas blocate, după ce șoferii au fost surprinși de viscol, zăpadă și polei. Iar la malul mării porturile au fost închise din cauza furtunii.

Județele Buzău și Vrancea sunt sub avertizare de cod portocaliu, iar toate echipele disponibile pentru deszăpezire sunt deja în mai multe zone, unde s-au produs incidente din cauza poleiului. Ploaia de joi noapte s-a transformat în chiciură, acoperită cu zăpadă. Șoselele s-au trasformat în adevărate pationare.

Două tiruri au derapat și au blocat drumul national DN 2 B care face legătura cu Brăila, iar altul s-a răsturnat la Merei, tot în județul Buzău. Un vehicul de teren s-a răsturnat pe Drumul European 85.

Și tot în Buzău, 20 de mașini au rămas blocate între localitățile Han Ovidiu și Casota. Șoferii acuză drumarii că nu și-au făcut treaba. Circulația în acea zonă s-a desfășurat pe un singur fir.

Și în Dâmbovița un microbuz care transporta muncitori spre Titu a derapat.

Din cauza poleiului și a zăpezii, șoferul nu a mai reușit să controleze direcția și a ajuns cu microbuzul direct în șanț. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 

 

 

Sursa foto: ziarulevenimentul.ro

Share:

Articole recomandate