Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Două surioare vor reprezenta Moldova la concursul Little Miss&Mister World România

Două surioare vor reprezenta Moldova la concursul Little Miss&Mister World România

Anul acesta în România va fi organizată prima ediție a concursului „Little Miss&Mister World România”, iar printre participanții acestei mari competiții vor fi și două fetițe din Chișinău, care vor reprezenta Republica Moldova.

Daniela și Nicoleta Sabalin sunt două surori din Chișinău, care vor reprezenta Republica Moldova la unul dintre cele mai mari concursuri pentru copii din România. Părinții fetelor sunt stabiliți de mai bine de 2 ani la București, de aceea au hotărât să-și înscrie fetele în cadrul acestui concurs.

Daniela are șase anișori, iar Nicoleta opt, fapt pentru care fetele vor participa în grupe diferite. În cadrul concursului micile modele vor avea de trecut șase probe, printre care: proba costumului tradițional, proba rochiilor, proba de talent (dans, canto, balet, teatru, gimnastică etc.), proba de modelling, proba de interviu cu juriul și carnavalul.

Cert este faptul că fetele sunt extrem de talentate, iar timpul liber îl dedică în totalitate activităților extrașcolare. Micuțele fac împreună ore de dans și merg la cursuri de modeling, iar separat mai practică și alte cercuri. Daniela este pasionată de balet și, mai nou, a început să facă și gimnastică, pe când sora ei mai mare, Nicoleta, face gimnastică de performanță încă de la vârsta de 3 anișori.

Am fost curioși să aflăm chiar de la părinții acestor fetițe despre participarea lor în acest concurs, la care mămica lor, Cristina, ne-a spus: „A fost inițiativa fetelor de a participa, ele au modellingul în vise. Au aflat despre acest concurs de la colegele lor din trupa de dans, care de asemenea s-au înregistrat. S-au ambiționat că vor să participe și ele, și iată că prin intermediul unei agenții de casting am ajuns să fim printre concurenți”.

Concursul „Little Miss&Mister World România” va fi organizat pentru prima dată în România și se va desfășura în perioada 25-26 februarie. La concurs s-au înregistrat 40 de copii talentați, cu vârstele cuprinse între 4 și 14 ani. Reprezentantele Republicii Moldova și-au propus să câștige și să aducă concursul și la noi în țară.

Le dorim mult succes și nu ne rămâne decât să le ținem strâns pumnii!


Foto: arhiva personală

Share:

Articole recomandate