Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Compania Wizz Air închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată: Mai multe curse vor fi anulate

Compania Wizz Air închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată: Mai multe curse vor fi anulate

Compania avia Wizz Air își închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată. Aceasta vine ca urmare a masurilor de siguranță și din cauza incertitudinii asupra spațiului aerian moldovenesc, informează unimedia.info

În ultimele săptămâni aceștia își duceau aeronavele pe noapte la Iași din motive de securitate. Urmare a mutării bazei aeriene la Iași, mai multe curse vor fi anulate, iar altele vor fi operate din Iași sau Bacău. Restul curselor rămase spre Chișinău vor fi operate din alte baze.

Wizz Air era cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi Est. Compania a fost înființată în anul 2003 și a început transportul pasagerilor la 19 mai 2004.

Deocamdată, la Chișinău nu a fost făcut niciun anunț oficial. 

„Cu referire la informațiile difuzate în presă, Autoritatea Aeronautică Civilă informează că operatorul aerian Wizz Air nu își sistează activitatea în Republica Moldova, zborurile fiind operate în continuare pe/de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Anunțul companiei notifica privind schimbarea bazei operaționale, fapt care ar putea duce la anularea zborurilor pe unele destinații și/sau la reducerea frecventelor de zbor”, informează AAC.

Compania avia Wizz Air își închide baza operațională în Chișinău pe o perioadă nedeterminată.

 
Share:

Articole recomandate